WATERSNIJDEN

Watersnijden, ofwel waterstraalsnijden, wordt door Hompert-Renes B.V. al vele jaren succesvol toegepast voor allerlei doeleinden. Bijna alle denkbare materialen kunnen met watersnijden in iedere gewenste vorm gesneden worden. Zo zijn wij in staat om onder andere beton en staal te snijden door middel van water met een extreem hoge druk. Onze geavanceerde technieken en diepgaande vakkennis, heeft er toe geleid, dat wij uitstekende oplossingen weten te realiseren voor uiteenlopende toepassingen.

Toepassen van diverse watersnijtechnieken

Wij hebben kennis van diverse watersnijtechnieken. Doordat iedere techniek zijn eigen voor- en nadelen heeft, is het mogelijk om de wensen van de klant zo optimaal mogelijk in te vullen. Zo zijn wij in staat om op een uitermate snelle manier te snijden, maar ook een zeer hoge kwaliteit van de gewenste snede te realiseren. Hierdoor kunnen wij op de millimeter nauwkeurig snijden, maar ook zeer dikke materialen watersnijden.

Kies de gewenste kwaliteit en snelheid

In nauw onderling overleg, kunnen we de gewenste kwaliteit en snelheid van het watersnijden bepalen. Over het algemeen geldt, hoe sneller, hoe minder de kwaliteit van de snede is. Vandaar dat het belangrijk is, om daar de juiste balans in te vinden. Hierover kunnen wij u uiteraard zorgvuldig adviseren, zodat u de juiste keuze kunt maken en achteraf net met vervelende verrassingen te maken krijgt.

Informeer naar de vele mogelijkheden

Onze specialisten vertellen u graag wat de voordelen van watersnijden zijn en tonen u graag verschillende voorbeelden. Met deze effectieve methode kunnen wij grensverleggende producten realiseren. Bent u geïnteresseerd in deze techniek en wilt u moeiteloos door staal, beton of een andere materiaal snijden? Neem dan onmiddellijk contact met ons op en laat u informeren over de vele mogelijkheden van watersnijden.

Hompert-Renes

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio

Write a Reply or Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.