IS UW GEVEL BEKLAD MET GRAFFITI?

Een gevel die beklad is met ongewenste teksten en tekeningen is klaar voor een klus graffiti verwijderen. Schakel de vakmensen van Hompert-Renes B.V. in voor deze specialistische opdracht. Wij kunnen professioneel, milieuvriendelijk en op duurzame wijze allerlei soorten viezigheid van uw gevel verwijderen. Het maakt ons niet uit hoe groot of klein de klus is. Wij weten elk woonpand, bedrijfspand of kunstwerk weer optimaal toonbaar voor uw gasten, bezoekers en relaties te maken. Heeft u ook interesse in onze diensten? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan en wij komen de ontsierende graffiti verwijderen.

Het verwijderen van graffiti is specialistisch werk

Het is belangrijk dat het verwijderen van graffiti op de juiste manier gebeurt. Wij raden u daarom ten zeerste af zelf te gaan schrobben en boenen. Uw aanpak, met hoogstwaarschijnlijk de verkeerde reinigingsmiddelen en onjuiste reinigingstechnieken, kan leiden tot grotere problemen. En dit kan u uiteindelijk alleen nog maar meer kosten en gedoe opleveren. Ga daarom niet zelf aan de slag, maar besteed deze klus uit aan onze professionals. Onze specialisten pakken de ontsierende graffiti aan met de Steamplus hogedruktrailer. Deze krachtige machine bereikt moeiteloos een watertemperatuur van maar liefst +100 C°. Hierdoor kunnen wij op een optimale en milieuvriendelijke manier uw gevel of object reinigen.

Maak uw gevels bestand tegen graffiti

Onze aanpak is zeer compleet. Zo verwijderen wij niet alleen de aangebrachte viezigheid. Wij voorzien uw gevel of object desgewenst ook van een schade- en vuilwerende coating. Ongewenste aanslag kan daardoor minder goed hechten aan uw gevel. Bovendien is het reinigen van eventuele viezigheid stukken eenvoudiger dankzij de coating. Los van deze grondige aanpak, heeft u in Hompert-Renes B.V. een bewezen en bekwame partner gevonden. Zo helpen wij al meer dan 40 jaar vele gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s aan schone gevels, gebouwen en kunstwerken. Bovendien zijn wij reeds 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd. Kies ook voor Hompert-Renes B.V.

Waarom door ons de viezigheid laten verwijderen?

Kiezen voor Hompert-Renes B.V. is erg verstandig. Wij handelen:

  • Betaalbaar
  • Meedenkend
  • Professioneel
  • Klantvriendelijk
  • Milieuvriendelijk

Laat ons de graffiti verwijderen

Wilt u uw gevels weer zo goed als nieuw krijgen? Onaangetast door de lelijke en ontsierende teksten en tekeningen? Laat uw gevels of objecten dan reinigen door Hompert-Renes B.V. Vul ons online contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Of bel naar telefoonnummer 030-6063764 als u meer informatie wenst. Wij komen graag naar u toe om de graffiti volledig te verwijderen.

Houten

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio