HYDROJETTEN

Een term die men gebruikt voor hogedruk waterstralen, is hydrojetten of hydrojetting. Deze techniek wordt door Hompert-Renes B.V. gebruikt om verf en roest effectief te verwijderen. Afhankelijk van het oppervlak dat gereinigd of ontroest dient te worden, kiezen wij voor een bepaald type behandeling. Zo zijn wij in staat om met behulp van vacuüm te voorkomen dat de omliggende delen verontreinigd raken, maar ook kunnen wij de keuze maken voor een open lans. Deze laatste behandeling kan echter alleen gebruikt worden, wanneer er geen belemmering is.

Slopen van beton

Hydrojetten is niet alleen een zeer bruikbare methode om verf en roest te verwijderen, maar wordt door ons tevens toegepast om beton te slopen. Hydrojetten is immers uitermate effectief, terwijl er geen afvoer van staalgrit hoeft plaats te vinden. Dat zorgt er voor dat het een milieuvriendelijke reinigingstechniek is.

Diverse voordelen

Wij beschikken over de meest moderne machines en reinigingsapparatuur, waardoor hydrojetten veilig en snel kan plaatsvinden. Verder beschikt hydrojetten over verschillende voordelen, die er voor zorgen dat deze techniek door ons bedrijf veel wordt gebruikt. Hieronder worden enkele voordelen vermeld.

  • Er zijn weinig afvalstoffen
  • Er ontstaan geen vonken
  • Er komt niet of nauwelijks stof vrij
  • De in water oplosbare zouten worden verwijderd
  • Complete verwijdering van de verflaag
  • Toepasbaar bij vrijwel alle weersomstandigheden
  • Reinigingen op grote hoogtes en vanaf verre afstanden mogelijk
8-300x189

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio