WIJ REINIGEN TOT IN DETAIL

Om sommige objecten volledig schoon te krijgen is heuse specialistische reiniging nodig. Schakel Hompert-Renes B.V. in voor het reinigen van grondig vervuilde oppervlakken en objecten. Wij gaan professioneel te werk en gebruiken hiervoor de beste materialen, technieken en reinigingsmiddelen. Onze specialistische schoonmaak is geschikt voor allerhande klussen. Denk aan het reinigen van gevels, beton, straten, bruggen of schepen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden in reiniging? Lees snel verder of vraag direct een vrijblijvende offerte voor specialistische reiniging.

Onze reiniging valt onder de specialistische diensten

Vaak denkt men dat ‘een beetje aanslag’ eigenhandig nog wel verwijderd kan worden. Helaas is niets minder waar. Als de reiniging van een specialistische oppervlakte niet volgens de juiste wijze gebeurt, dan kan dat tot grote, blijvende problemen leiden. Denk aan het gebruik van een onjuist reinigingsmiddel. Dit kan te heftig zijn en daardoor schade aanbrengen aan uw object. Of het bevat chemische onderdelen waardoor u uw eigen veiligheid en gezondheid in het geding brengt. Hetzelfde geldt voor de reinigingstechniek. Wij raden het u ten zeerste af zelf op een trap of stellage te gaan staan. Dit kan onveilige situaties creëren en dat willen we voorkomen. Schakel daarom onze deskundige, ervaren en opgeleide specialisten in voor hun specialistische diensten.

Onze specialistische schoonmaak levert u vele voordelen op

Wij wijzen u graag op de diverse voordelen die onze schoonmaakdiensten met zich mee brengen. Ten eerste is uw object weer zo schoon, glad en netjes als nieuw. Een tweede voordeel is dat wij tijdens onze reiniging een schade- en vuilwerende coating kunnen aanbrengen op uw object. Hierdoor is het de komende jaren beter bestand tegen allerhande aanslag, erosie en viezigheid. Dit leidt ons direct naar het derde voordeel. U bespaart namelijk vele kosten omdat dankzij onze reiniging een renovatie niet direct nodig is.

Waarom kiezen voor Hompert-Renes B.V?

Hompert-Renes BV is graag uw complete en professionele partner. U ziet deze kernwaarden terug in onderstaande punten:

  • Wij pakken opdrachten aan van o.a. gemeenten en waterschappen
  • Wij helpen diverse woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s
  • Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring
  • Wij zijn al tien jaar VCA-gecertificeerd
  • Wij zijn al tien jaar ISO-gecertificeerd

Wanneer behoeft u onze specialistische reiniging?

Wij helpen u graag aan schone, kwalitatieve en duurzame objecten en oppervlakken. Benader de specialisten van Hompert-Renes B.V. voor meer informatie of een afspraak. Dit kan middels ons online contactformulier of via telefoonnummer 030-6063764. Wij informeren u graag over onze diensten in specialistische reiniging.

Specialistische reiniging

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio