WIJ REINIGEN TOT IN DETAIL

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat werkt met de krachtige SteamPLUS hogedruktrailer? Dan bent u bij Hompert-Renes B.V. aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé professionele partner voor onder andere gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Voor elke klus gebruiken wij de beste materialen, technieken en reinigingsmiddelen. Hoe klein of groot de opdracht ook is. De hogedruktrailer van SteamPLUS kan zowel gevels, beton, straten, bruggen en schepen schoonmaken. Waarvoor mogen wij met onze SteamPLUS hogedruktrailer naar u toekomen?

Hoe werkt de hogedruktrailer van SteamPLUS?

Graag leggen wij u in detail hoe de hogedruktrailer van het hoogstaande merk Meclean werkt. De trailer is gecreëerd voor een reinigingslijn, genaamd SteamPLUS. Alle producten uit deze lijn zijn gebaseerd op het volgende principe. Water wordt onder hoge druk ‘oververhit’, waardoor stoom ontstaat met een temperatuur van +/- 200 °C in de brander en +/- 150 °C bij de spuitnozzle. Met een zorgvuldig afgeregelde combinatie van stoom, water en zuurstof (lucht) wordt middels een regelbare werkdruk (tot 200 BAR) gespoten op het te reinigen oppervlak. De hogedruktrailer van SteamPLUS kan zeer eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig geactiveerd worden met een drukknop op het bedieningspaneel.

Voordelen van de hogedruktrailer

Wij wijzen u graag op enkele voordelen van onze hogedrukreiniger. Het is degelijke, mechanische machine, zonder overbodige luxe. Dit zorgt ervoor dat hij een maximum aan continuïteit levert en een minimum aan storingen. Bij dit systeem zijn geen extra reinigingsmiddelen nodig, waardoor het een zeer milieuvriendelijke methode is. Dit is ook terug te zien in de brandstofbesparing van wel 25%. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die deze reiniger met zich mee brengt? Neem contact op met onze specialisten en laat u adviseren en inspireren.

Wat kan de reiniger van SteamPLUS zoal schoonmaken?

Onze hogedrukreiniger kan onder andere het volgende verwijderen:

  • Aanslag
  • Kauwgom
  • Wegbelijning
  • Hars en lijmlagen
  • Graffiti en verflagen

Het reinigen gebeurt zonder chemie, minimaal vijf keer sneller dan andere methoden en zonder beschadigingen aan bijvoorbeeld gevels, kunstwerken, objecten en bestrating.

Een klus klaarliggen voor onze SteamPLUS hogedruktrailer?

Heeft u behoefte aan een grondige reiniging? Schakel dan de vakmensen van Hompert-Renes B.V. in. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Voor direct persoonlijk contact kunt u bellen naar telefoonnummer 030-6063764. Wij komen graag bij u langs met onze SteamPLUS hogedruktrailer.

SteamPlus hogedruktrailer

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio