LAAT ONS UW GEVEL REINIGEN

Gevelreiniging is uiterst specialistisch werk, dat u het beste kunt overlaten aan een professional. Bij Hompert-Renes B.V. bent u aan het juiste adres voor een professionele gevelreiniging en een vakkundige behandeling van een gevel. Wij zijn in staat om gevels van woningen en bedrijfspanden optimaal te reinigen, zodat uw pand schoon en toonbaar is voor uw bezoekers, klanten en relaties. Heeft u interesse in onze diensten? Lees verder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor onze gevelreiniging.

Voorkom problemen met de juiste gevelreiniging

Bij gevelreiniging is het belangrijk dat de schoonmaak op een veilige manier plaatsvindt. Door het gebruik van een verkeerd reinigingsmiddel en een onjuiste reinigingstechniek, kunnen er grote problemen ontstaan. Zo kunnen er sneller scheuren ontstaan en vochtproblemen worden veroorzaakt. Vandaar dat onze specialisten vooraf nauwkeurig de gevel inspecteren en een effectief plan opstellen om de gevel op een uiterst veilige manier te reinigen. Voor het reinigen van uw gevel gebruiken wij de nieuwste materialen. Onze Steamplus hogedruktrailer bijvoorbeeld. Deze milieuvriendelijke machine bereikt moeiteloos een watertemperatuur van +100 C°. Hierdoor kunnen wij uw gevel optimaal reinigen.

Profiteer van kostenvoordeel

Naast dat gevelreiniging zorgt voor nette en schone gevels, verbeteren wij ook de kwaliteit van uw gevel. Wij brengen namelijk een schade- en vuilwerende coating aan op uw gevel. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd tegen schade, aanslag en ernstige vervuiling. Meestal is het reinigen van een gevel voldoende om een renovatie van de gevel voor een aantal jaar uit te stellen. Dit levert u veel kostenvoordeel op. Bovendien stelt het u in de gelegenheid om een eventuele gevelrenovatie straks beter te plannen.

Onze kenmerken

Hompert-Renes BV onderscheid zich op diverse punten van andere reinigingsbedrijven. U kunt ons herkennen aan de volgende kenmerken:

  • Pakt opdrachten aan van o.a. gemeenten en waterschappen
  • Ondersteunt woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • VCA-gecertificeerd
  • ISO-gecertificeerd

Geïnteresseerd in onze gevelreiniging?

Wij besteden graag veel aandacht en zorg aan een gevelreiniging. Wilt u uw gevels weer volledig schoon krijgen? Laat uw gevels dan reinigen door Hompert-Renes B.V. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 030-6063764. Of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Dan sturen wij u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe. Wij zijn uw professionele partner als het gaat om gevelreiniging.

Gevelreiniging

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio