REINIGEN MET BEHOUD VAN BETON

Hogedrukreiniging is dé manier om aanslag van uw vloer, wand, plafond of object te verwijderen. De specialisten van Hompert-Renes B.V. reinigen uw object tot zeer grote diepte. Hiermee halen we de viezigheid tot in detail weg, maar tasten we niet het originele materiaal aan. Hompert-Renes B.V. gebruikt hogedrukreiniging voor allerhande opdrachten. Zo kunnen er gevels, gebouwen, kunstwerken maar ook schepen gereinigd worden door deze geavanceerde techniek. Benieuwd of onze diensten ook toe te passen zijn op uw object? Vraag een vrijblijvende offerte aan over onze mogelijkheden in hogedrukreiniging.

Beter dan traditionele technieken

De specialisten van Hompert-Renes B.V. zorgen ervoor het maximale te halen uit deze effectieve techniek. Zo blijven wij onszelf onderwijzen in de nieuwste technieken en de meest actuele materialen en reinigingsmiddelen. Het is inmiddels al aangetoond dat hogedrukreiniging een veel effectievere techniek is dan meer traditionele methoden. Immers, door het gebruik van water onder hoge druk komt geen chemisch afval vrij. Dit gebeurt bij bijvoorbeeld gritstralen wel. Onze vakmensen gebruiken voor deze techniek bovendien speciale filters die ervoor zorgen dat het afvalwater niet vervuild raakt. Al het water kan daardoor probleemloos afgevoerd worden.

Onze machines in hogedrukreiniging

Om optimaal te kunnen reinigen met water onder hoge druk, moet er soms wel een waterstraal tot wel 2800 BAR gecreëerd worden. Om dit mogelijk te maken, hebben we de nieuwste en meest geavanceerde machines tot onze beschikking. Ondanks de enorme hoge druk, zijn onze apparaten uiterst arbeids- en milieuvriendelijk. Bovendien opereren ze stofvrij. Graag brengen wij één van onze machines extra onder de aandacht. De Steamplus hogedruktrailer. Deze machine kan zonder enige moeite en op uitermate veilige wijze een watertemperatuur van maar liefst +100 C° bereiken. Wenst u ook zo’n compleet verzorgde behandeling? Maak een afspraak met onze specialisten.

Verschillende varianten reiniging

De vakmensen van Hompert-Renes BV kunnen diverse oppervlakken optimaal reinigen met behulp van de volgende methoden in de hogedrukreiniging:

  • Lage druk Water Cleaning (LP WC)
  • Hoge druk Water Cleaning (HP WC)
  • Hoge druk Water Jetting (HP WJ)
  • Ultrahoge-druk Water Jetting (UP WJ)

Benader ons nu voor onze hogedrukreiniging

Heeft u behoefte aan onze diensten in hogedrukreiniging? Neem dan contact op met de ervaren vakmensen van Hompert-Renes B.V. Bel naar telefoonnummer 030-6063764 of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Dan bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn graag uw professionele partner in hogedrukreiniging.

Houten

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio