HYDROBLASTING

Zout en chloride zijn de twee fundamentele bedreigingen voor de cotingsystemen die na een reiniging worden aangebracht. Doordat deze systemen erg kostbaar zijn, is het belangrijk om zout en chloride te verwijderen. Hydroblasting is een zeer effectieve techniek waarbij water onder een extreem hoge druk wordt gebruikt om deze zouten en chlorides te verwijderen van schepen en offshore constructies. Deze twee boosdoeners hebben met deze succesvolle techniek geen enkele kans meer en zorgen ervoor dat u veel kosten kunt besparen.

Alle kennis en apparatuur aanwezig

Hompert-Renes B.V. beschikt over alle apparatuur en machines die nodig zijn om hydroblasting op een effectieve manier toe te passen. Bovendien is de kennis omtrent deze techniek ruimschoots aanwezig en weten onze specialisten exact op welke wijze deze methode toegepast dient te worden voor het best haalbare resultaat.

Effectiever dan traditionelere technieken

Wij zorgen er voor dat het maximale uit deze effectieve techniek wordt gehaald. Zo is hydroblasting veel effectiever dan traditionelere technieken. Door het gebruik van water onder hoge druk, komt namelijk geen chemisch afval vrij, dat bijvoorbeeld bij gritstralen wel gebeurt. Bovendien gebruiken wij bij hydroblasting speciale filters, die er voor zorgen dat het afvalwater niet vervuild raakt, zodat het probleemloos afgevoerd kan worden.

Ontvang informatie en advies

Het is begrijpelijk dat u graag meer wilt weten over deze innoverende en uiterst effectieve techniek. Hydroblasting staat immers nog in de kinderschoenen en kan alleen door echte professionals uitgevoerd worden. Laat onze specialisten u overtuigen en zorg ervoor dat u goed geïnformeerd en geadviseerd wordt. U kunt gerust contact met ons opnemen via onze contactgegevens. Wij staan u met veel plezier te woord.

Nieuwegein

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio

Write a Reply or Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.