BETONRENOVATIE

Beton is een sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk constructiemateriaal. Echter kan zelfs beton beschadigd raken. Dit kan veroorzaakt worden door een constructiefout, maar ook zodra het beton voor een lange tijd zwaar belast wordt. Betonrenovatie kan in die gevallen zorgen voor een duurzaam herstel van het beton. Hompert-Renes B.V. is als geen ander gespecialiseerd in betonrenovatie en kan er voor zorgen dat het beton optimaal wordt hersteld.

Verschillende renovatietechnieken

Wij bezitten de kennis van verschillende renovatietechnieken, zodat wij iedere vorm van betonschade op de juiste manier kunnen herstellen. In combinatie met geavanceerde apparatuur en machines, bieden wij de mogelijkheid om zowel machinaal als handmatig een effectieve betonrenovatie uit te voeren.

Nauw overleg met onze klanten

De technieken die wij zoal gebruiken voor een betonrenovatie, bestaan onder andere uit hydrofoberen, hoogdrukwaterstralen, stofvrij stralen, freezen en schuren. Bovendien kunnen wij op een effectieve manier scheuren en krassen herstellen, maar ook graffiti verwijderen. Bij iedere vorm van schade, zijn wij in staat om de meest voordelige en meest duurzame reinigings- of herstelmethode te kiezen. Dit doen wij altijd in nauw overleg met onze klanten, zodat u exact weet wat u van ons kunt verwachten. Hierdoor krijgt u achteraf niet te maken met onverwachtse situaties en een resultaat wat niet voldoet aan uw verwachtingen.

Precisie en kwaliteit

Investeer nu in precisie en kwaliteit en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij stellen graag onze diensten aan u beschikbaar, zodat u kunt profiteren van een zorgvuldige betonrenovatie. Onze professionals kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan en het best haalbare resultaat neer te zetten. Voor meer informatie over betonrenovaties kunt u ons bereiken via onze contactgegevens.

betonrenovatie

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde projecten in ons portfolio

Write a Reply or Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.