BETON REINIGEN

Beton is een materiaal dat ontzettend veel wordt gebruikt bij het bouwen van panden, maar ook in de weg- en waterbouw wordt beton veel toegepast. Ondanks dat beton de reputatie heeft, dat het onderhoudsvriendelijk is, kan beton reinigen noodzakelijk zijn. Zo is een regelmatige reiniging in veel gevallen nodig, omdat beton kan worden aangetast door invloeden van buitenaf.

Gebruik van natuurlijke schoonmaaktechnieken

Beton reinigen kan echter op talloze verschillende manieren. Afhankelijk van het soort beton, het type vervuiling en de toepassing, kan er gekeken worden naar de meest effectieve en meest geschikte reinigingsmethode. Bij Hompert-Renes B.V. overleggen wij nauwkeurig met onze klanten bij het maken van de keuze voor de reinigingsmethode die wij inzetten. Zo werken wij vrijwel altijd met natuurlijke schoonmaaktechnieken en maken wij geen gebruik van chemische schoonmaakmiddelen.

Toonaangevende organisatie

In de jaren dat wij inmiddels actief zijn op het gebied van betonreiniging, hebben wij ons veel reinigingstechnieken eigen gemaakt. Door voortdurend te investeren in nieuwe machines en reinigingsmethoden, is onze organisatie inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van beton reinigen. Daardoor is het niet verwonderlijk dat uiteenlopende opdrachtgevers ons bedrijf inschakelen voor het reinigen van beton en andere materialen. Zo zijn wij werkzaam voor onder andere Gemeenten, woningbouwverenigingen, Rijkswaterstaat, waterschappen en verschillende aannemers in de weg- en waterbouw.

Iedere werkdag bereikbaar

Zorg ervoor dat u een betonnen object niet verwaarloost en laat het reinigen over aan de specialist. Bel hiervoor vandaag nog met onze organisatie en maak snel een afspraak. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op het telefoonnummer dat op deze website wordt vermeld, maar ook per e-mail en via het contactformulier kunt u ons bereiken.

Beton reinigen

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio

Write a Reply or Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.