BETON POLIEREN

Voor beton polieren bent u bij Hompert-Renes B.V. aan het juiste adres. Wij bezitten inmiddels vele jaren ervaring met het bewerken van betonvloeren. Zo zijn wij in staat om de fundering aan te leggen die geschikt is voor diverse doeleinden. Zo maken wij doorgaans gebruik van een betonpomp om het beton zorgvuldig te storten. Zodra het mengsel klaar en gestort is, zorgen wij ervoor dat het beton exact op de juiste hoogte gebracht wordt. Hierbij kunnen onze specialisten zorgen voor een horizontale oppervlakte, maar kunnen wij ook een bepaalde helling in de betonnen vloer aanbrengen.

Zeer lange levensduur

Zodra het beton de juiste hoogte heeft gekregen, kunnen wij het beton polieren of polijsten. Door deze techniek krijgt de vloer een glanzende uitstraling en kan het eenvoudig onderhouden worden. Bovendien is gepolierd beton vrijwel stofvrij en kent het beton een zeer lange levensduur. Door beton te polieren, kan er tevens een kleur verwerkt worden in de vloer.

Prijzen

De prijs voor beton polieren is afhankelijk van diverse factoren. Zo is het oppervlak van het beton van invloed op de prijs, maar ook de bereikbaarheid van de plekken heeft invloed op de prijzen. Doorgaans geldt, dat hoe groter het oppervlak, hoe goedkoper het gieten en polieren van de betonvloer is. Doordat de prijs voornamelijk wordt bepaald door het inzetten van de machines en niet zozeer door de tijd dat de vloer wordt aangelegd, kan jet aanleggen en bewerken van een groter vloeroppervlak in verhouding veel goedkoper zijn. Zodra er plekken zijn die met een machine niet te bereiken zijn, is het noodzakelijk dat er manueel gewerkt wordt, waardoor de kosten toenemen.

Gemakkelijk in het onderhoud

Gepolierd beton is gemakkelijk in het onderhoud, is zeer stevig en beschikt over een buitengewoon lange levensduur. Het voordeel van beton polieren, is bovendien dat het een snelle afwerking betreft en dat het een duurzame investering is. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten om uw beton te laten polieren.

Betonpolieren

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio

Write a Reply or Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.