LAAT UW GEVEL DOOR ONS REINIGEN IN ZEIST

Behoeft uw gevel in Zeist een grondige hogedrukreiniging? Laat deze klus dan oppakken door de vakmensen van Hompert-Renes B.V. Wij staan al meer dan 40 jaar bekend als dé specialist in gevelreiniging en specialistische reiniging. Denk bij specialistische reiniging bijvoorbeeld aan hardnekkige graffiti verwijderen. Bij elke opdracht gebruiken wij de beste materialen en passen we de nieuwste technieken toe. Lees verderop meer informatie over onze diensten. Of vraag direct een offerte aan. Geheel vrijblijvend vanuit Zeist via ons online contactformulier.

Voor wie biedt onze specialistische reiniging uitkomst?

Hompert-Renes B.V. is al jarenlang de zeer gewaardeerde partner voor vele gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Dit komt omdat wij elke opdracht aan kunnen nemen. Hoe groot ook. Daarnaast onderscheiden wij ons van anderen door onze professionele, efficiënte en milieuvriendelijke vorm van hogedrukreiniging. U weet bovendien zeker dat wij actuele, topkwaliteit leveren. Wij zijn namelijk al 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd. Benader onze specialisten als ook u een klus in Zeist heeft klaarliggen.

Dit levert onze gevelreiniging u op

Onze gevelreiniging levert u in Zeist diverse voordelen op. Ten eerste maken wij uw gevel weer prima toonbaar voor gasten, bezoekers en relaties. Een tweede voordeel dat u geniet nadat wij gevel reinigen, is dat de kwaliteit van uw gevel enorm verbeterd is. Wij brengen namelijk een schade- en vuilwerende coating aan. Uw laatste voordeel is van financiële aard. Dankzij de verbeterde kwaliteit van uw gereinigde gevel, kan die eventuele gevelrenovatie nog wel een paar jaartjes wachten! Kortom, laat ons uw gevel reinigen en geniet ook van deze voordelen.

Wilt u graffiti laten verwijderen?

Als het om graffiti verwijderen gaat, is Hompert-Renes B.V. uw ideale partner. Wij gebruiken voor deze klus het nieuwste van het nieuwste in de hogedrukreiniging. Wij komen namelijk naar Zeist met onze Steamplus hogedruktrailer. Deze krachtige machine kan moeiteloos een watertemperatuur van maar liefst +100 C° bereiken. Waarvoor mogen wij onze Steamplus hogedruktrailer voor u inzetten? Wilt u dat onze professionals uw gevel reinigen? Of mogen zij graffiti komen verwijderen? Wij horen het graag van u.

Haal onze hoogstaande hogedrukreiniging naar Zeist

Mag uw pand of object in Zeist wel weer eens goed gereinigd worden? Maak dan een afspraak met de specialisten van Hompert-Renes B.V. U kunt via ons online contactformulier een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen mag u ons ook eerst telefonisch bereiken. Dit kan via nummer 030-6063764. Waar horen graag wat wij voor u mogen betekenen in Zeist.

Zeist

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio