WIJ VERZORGEN HOGEDRUKREINIGING IN UTRECHT

Bent u in regio Utrecht op zoek naar een specialist in hogedrukreiniging? Dan bent u bij Hompert-Renes B.V. aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van krachtig reinigen. Zo kunt u ons inschakelen voor grondige gevelreiniging, specialistische reiniging en wij kunnen zeer nauwkeurig graffiti verwijderen. Voor al deze klussen gebruiken wij de beste materialen en de nieuwste technieken. Lees verder om ons aanbod aan diensten te ontdekken of vraag direct vanuit Utrecht een vrijblijvende offerte aan.

Waarom kiezen voor onze specialistische reiniging?

Hompert-Renes B.V. is de geschikte partner voor onder andere particulieren, gemeenten, waterschappen, RWS, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Geef uw wensen aan ons door en wij vinden geheid de juiste oplossing. Wij zien elke klus in Utrecht als een nieuwe uitdaging. Geen opdracht is onze specialisten te klein of te groot. Prettig voor u om te weten is dat wij al meer dan 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd zijn. U weet dus zeker bewezen topkwaliteit te ontvangen als wij bijvoorbeeld uw gevel reinigen.

Voordelen van onze gevelreiniging

Als wij in Utrecht uw gevel mogen reinigen, geniet u van vele voordelen. Zo weet u zeker dat wij specialistisch en professioneel te werk gaan. Uw gevel krijgt van ons een vakkundige behandeling. Nadat wij uw gevel reinigen is deze niet alleen prima toonbaar voor uw bezoek, klanten of relaties, maar ook nog eens verbeterd in kwaliteit. U bent hierdoor jarenlang verzekerd tegen schade en ernstige vervuiling. Onze gevelreiniging levert u daarnaast veel kostenvoordeel op, omdat een heuse gevelrenovatie weer voor enkele jaren uitgesteld kan worden.

Hoe wij hardnekkige graffiti verwijderen

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat moeiteloos de meest hardnekkige graffiti kan verwijderen, dan zit u bij Hompert-Renes B.V. helemaal goed. Voor deze specialistische reiniging gebruiken wij een Steamplus hogedruktrailer. Met deze machine is het mogelijk een watertemperatuur van +100 C° te creëren. Deze vorm van hogedrukreiniging is stukken efficiënter en milieuvriendelijker dan vele alternatieven. Waarvoor mogen met wij met onze Steamplus hogedruktrailer naar Utrecht komen? Wilt u dat wij uw gevel reinigen? Of graffiti verwijderen? Neem contact met ons op!

Haal onze hogedrukreiniging naar Utrecht

Heeft u in Utrecht behoefte aan een ervaren, vakkundige en gespecialiseerde professional in reiniging? Neem dan contact op met Hompert-Renes B.V. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier of bel naar 030-6063764. Dan helpen wij u graag verder in Utrecht.

Utrecht

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio