UW GEVEL IN NIEUWEGEIN REINIGEN WIJ GRONDIG

Wilt u uw gevel of kunstwerk in Nieuwegein laten behandelen middels grondige hogedrukreiniging? Laat dit dan doen door de vakmensen van Hompert-Renes B.V. Wij staan al meer dan 40 jaar bekend als dé expert in gevelreiniging. Daarnaast bieden wij specialistische reiniging aan. Bij specialistische reiniging kunt u denken aan bijvoorbeeld graffiti verwijderen. Vraag meteen een offerte aan vanuit Nieuwegein via ons online contactformulier.

Aan wie leveren wij specialistische reiniging?

Hompert-Renes B.V. heeft de afgelopen jaren al diverse partnerschappen met allerhande bedrijven mogen sluiten. Zo worden wij regelmatig ingeschakeld door vele gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Deze diversiteit in opdrachtgevers is terug te zien in ons aanbod aan klussen. Wij pakken elke klus aan. Hoe klein of groot het project ook mag zijn. Wat ons ook een populaire speler in de markt maakt, is onze professionele, efficiënte en milieuvriendelijke vorm van hogedrukreiniging. Tot slot zijn wij al 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd. Benader ons vanuit Nieuwegein als u interesse heeft in onze diensten.

De vele voordelen van onze gevelreiniging

Natuurlijk is uw gevel in Nieuwegein na onze gevelreiniging weer helemaal schoon, netjes en strak. Maar naast deze vernieuwde toonbaarheid van uw gevel geniet u nog vele andere voordelen. Zo is de kwaliteit van uw gevel na het reinigen enorm verbeterd. Dit komt door de schade- en vuilwerende coating die wij aanbrengen. Omdat uw gevel na de reiniging weer voor jaren kwalitatief en schoon is, kunt u die eventuele gevelrenovatie nog wel even uitstellen. Kortom, u geniet ook nog een financieel voordeel als wij uw gevel komen reinigen. Wanneer mogen wij naar u toekomen?

Hiermee komen wij graffiti verwijderen

Als onze specialisten graffiti mogen verwijderen bij u in Nieuwegein, nemen wij het beste van het beste in de hogedrukreiniging mee. De vakmensen van Hompert-Renes B.V. werken namelijk met de Steamplus hogedruktrailer. Met deze krachtige machine kan moeiteloos een watertemperatuur gehaald worden van meer dan 100 C°. Kampt u met hardnekkige aanslag of viezigheid? Laat ons deze verwijderen met de Steamplus hogedruktrailer. Wij kunnen hiermee bijvoorbeeld uw gevel reinigen en graffiti verwijderen. Benader ons vandaag nog.

Hogedrukreiniging nodig in Nieuwegein?

Als u uw gevel, pand, object of kunstwerk in Nieuwegein een grondige schoonmaakbeurt gunt, dan bent u bij Hompert-Renes B.V. aan het juiste adres. Vraag via ons online contactformulier een geheel vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-6063764. Wij komen graag naar Nieuwegein toe voor een optimale reiniging.

Nieuwegein

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio