BEHOEFTE AAN HOGEDRUKREINIGING IN HOUTEN?

Mag uw object, gevel, pand of kunstwerk in Houten wel weer eens professioneel gereinigd worden? Benader dan de specialisten in hogedrukreiniging van Hompert-Renes B.V. Wij zijn uw ideale partner voor gevelreiniging, maar bijvoorbeeld ook voor specialistische reiniging. Zo kunnen wij ook tot in detail graffiti verwijderen van uw gevel of kunstwerk. Benieuwd naar onze diensten? Lees verder. Of u vraagt direct een vrijblijvende offerte aan vanuit Houten.

Onze specialistische reiniging

De specialistische reiniging van Hompert-Renes B.V. is te herkennen aan ten minste drie aantrekkelijke kenmerken. Ten eerste verzorgen wij deze dienst al meer dan 40 jaar. U vindt in ons dus een bewezen en betrouwbare partner. Ten tweede bezitten wij al tien jaar een ISO- en VCA-certificatie. Dat maakt ons een zeer kwalitatieve speler in de markt. Tot slot nemen wij elk project aan. Geen klus is ons te groot. Daarom bestaat onze klantenkring grotendeels uit gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Welke klus in specialistische reiniging heeft u in Houten voor ons klaarliggen? Laat het ons weten.

Onze gevelreiniging van A tot Z

Graag leggen wij uit hoe wij stap voor stap een gevel reinigen in Houten. Onze specialisten beginnen elke klus met een grondige inspectie. De aanslag, viezigheid en de gevel zelf worden nauwkeurig bestudeerd. Naar aanleiding daarvan worden de juiste reinigingsmiddelen en -technieken gekozen om de gevel te reinigen. Onze gevelreiniging levert een schone en gladde gevel op. De volgende stap ziet u terug in de verlengde levensduur van uw gevel. Omdat wij uw gevel hebben voorzien van een schade- en vuilwerende coating, is deze danig in kwaliteit verbeterd. Kortom, doordat wij uw gevel reinigen kunt u nog jarenlang onbezorgd genieten van een kwalitatieve gevel.

Graffiti verwijderen wij met een toptrailer

De vakmensen van Hompert-Renes B.V. komen graag graffiti bij u verwijderen met onze Steamplus hogedruktrailer. Deze machine kan een watertemperatuur van minstens 100 C° bereiken. Dit maakt hem uitermate geschikt voor hogedrukreiniging van diverse oppervlakken en objecten. De Steamplus hogedruktrailer werkt bovendien zeer efficiënt en milieuvriendelijk. Of hij nou een gevel mag reinigen in Houten of hardnekkige graffiti mag verwijderen. Neem contact met ons op om uw opdracht kenbaar te maken.

Schakel onze hogedrukreiniging in Houten in

Heeft u een gevel, object of kunstwerk in Houten staan dat grondig gereinigd moet worden? Schakel hiervoor de ervaren vakmensen van Hompert-Renes B.V. in. Neem contact met ons op via ons online contactformulier of bel naar telefoonnummer 030-6063764. Wij sturen graag een geheel vrijblijvende offerte naar Houten over onze diensten.

Houten

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio