KIES VOOR PROFESSIONELE GEVELREINIGING

Een gevel reinigen is uiterst specialistisch werk. U kunt dit daarom het beste overlaten overlaten aan een professional. Bij Hompert-Renes B.V. bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij reinigen uw gevel professioneel en geven het een vakkundige behandeling. Elke gevel, of het nou een woonpand, bedrijfspand of instelling betreft, krijgen wij weer optimaal toonbaar voor uw gasten, bezoekers en relaties. Lees snel verder welke voordelen u nog meer geniet na onze gevelreiniging. Of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag uw gevel reinigen.

Het reinigen van een gevel is specialistisch werk

Het is belangrijk dat de schoonmaak van een gevel op een veilige manier gebeurt. Als een verkeerd reinigingsmiddel of een onjuiste reinigingstechniek gebruikt wordt, kunnen er grote problemen ontstaan. Zo kunnen er sneller scheuren en vochtproblemen ontstaan. Als gevolg moet wellicht worden overgaan tot een heuse gevelrenovatie. En dat kost u stukken meer dan een gevelreiniging. Kies er daarom voor niet zelf aan de slag te gaan, maar besteed deze klus uit aan professionals. Onze specialisten inspecteren uw gevel vooraf zeer nauwkeurig. Vervolgens stellen zij een effectief plan op om uw gevels op een uiterst veilige manier te reinigen.

Wij leveren kostenbesparende gevelreiniging

Gevelreiniging levert u nog veel meer voordelen op naast nette en schone gevels. Zo verbeteren wij tijdens het reinigen ook de kwaliteit van uw gevels. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd tegen schade en ernstige vervuiling. Dit betekent dat een eventuele gevelrenovatie nog voor vele jaren uitgesteld kan worden. Het levert u dus ook nog eens groot financieel voordeel op. Hompert-Renes B.V. is al meer dan 40 jaar de zeer gewaardeerde en bewezen partner voor vele gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Bovendien zijn wij al 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd. Besteed ook uw gevelreiniging aan onze specialisten uit.

Laat het reinigen van uw gevel aan ons over

Kiezen voor Hompert-Renes B.V. is een verstandige keus, omdat wij:

  • Uw gevels grondig inspecteren en schoonmaken
  • Te werk gaan op basis van uw vragen en behoeftes
  • De modernste Steamplus hogedruktrailers gebruiken
  • Op de hoogte zijn van de nieuwste reinigingstechnieken
  • De kwaliteit en weerbaarheid van uw gevels enorm verhogen

Wanneer mogen wij uw gevel reinigen?

Zijn uw gevels wel weer toe aan een grondige reiniging? laat deze klus dan oppakken door de specialisten van Hompert-Renes B.V. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Of bel naar telefoonnummer 030-6063764 voor meer informatie. Wij zijn uw professionele partner als het gaat om een gevel reinigen.

Houten

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio