DE OPLOSSING IN BILTHOVEN LIGT IN HOGEDRUKREINIGING

Is uw object, gevel, pand of kunstwerk in Bilthoven enorm vervuild of beschadigd? De oplossing ligt in hogedrukreiniging. Schakel de specialisten van Hompert-Renes B.V. in voor een grondige, specialistische reiniging. Wij zijn uw complete partner. Van een uitvoerige gevelreiniging tot aan graffiti verwijderen. Vraag een vrijblijvende offerte aan vanuit Bilthoven of lees verder.

Uw partner in specialistische reiniging

Wij vertellen graag om welke drie redenen onze specialistische reiniging een kwalitatieve positie in de markt inneemt. Zo zijn wij ten eerste al meer dan 40 jaar actief in het vak. Een tweede belangrijk punt is dat wij al tien jaar een ISO- en VCA-certificatie dragen. Dat maakt ons een betrouwbaar, bewezen en vakkundig bedrijf. Tot slot pakken wij elke klus met evenveel passie aan. Hoe groot het project dan ook mag zijn. Onze opdrachtgevers bestaan niet voor niets uit gemeenten, waterschappen, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Heeft u ook een opdracht in de specialistische reiniging in Bilthoven klaarliggen? Wij pakken deze graag voor u op.

Onze gevelreiniging is compleet

Als wij uw gevel reinigen in Bilthoven bieden wij u een compleet dienstenpakket. In de eerste plaats maken wij uw gevel natuurlijk grondig schoon. Maar voordat wij aan deze gevelreiniging beginnen, bestuderen onze specialisten uw gevel en de betreffende aanslag. Dit is van groot belang voor het selecteren van de juiste reinigingsmiddelen en -technieken. Zodra wij beginnen de gevel te reinigen, brengen wij tegelijkertijd een schade- en vuilwerende coating aan op uw gevel. Hierdoor verbetert de kwaliteit en verlengt de levensduur van uw gevel enorm. U begrijp, als wij uw gevel reinigen geniet u van veel meer voordelen naast een schone gevel.

Graffiti verwijderen wij met een kwalitatieve trailer

Wanneer onze vakmensen u benaderen om graffiti te verwijderen, nemen zij graag onze Steamplus hogedruktrailer met zich mee. Deze machine kan moeiteloos een watertemperatuur van wel 100 C° bereiken. Ondanks de hoge temperaturen is de Steamplus hogedruktrailer zeer veilig en milieuvriendelijk. Daarnaast werkt hij zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk. Wilt u dat wij uw gevel reinigen in Bilthoven? Of zoekt u een professional in graffiti verwijderen? Dankzij onze kwalitatieve hogedrukreiniging kunnen wij elke opdracht aannemen.

Kies voor hogedrukreiniging in Bilthoven

Moet uw gevel, object of kunstwerk in Bilthoven grondig gereinigd worden? Laat dat project dan uitvoeren de vakmensen van Hompert-Renes B.V. U kunt contact met ons opnemen via ons online contactformulier of door naar telefoonnummer 030-6063764 te bellen. Wij lichten u graag in over al onze mogelijkheden door een geheel vrijblijvende offerte naar Bilthoven te sturen.

Bilthoven

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio