KIES VOOR HOGEDRUKREINIGING IN AMERSFOORT

Bent u in omgeving Amersfoort op zoek naar een professional in hogedrukreiniging? Maak dan contact met Hompert-Renes B.V. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in diverse diensten in krachtig reinigen. Zo zijn wij uw ideale partner voor een grondige gevelreiniging, een specialistische reiniging en wij zijn in te schakelen om graffiti te verwijderen. Uiteraard gebruiken wij elke klus de beste materialen en passen we de nieuwste technieken toe. Ontdek wat wij zoal aanbieden aan diensten of vraag direct een vrijblijvende offerte vanuit Amersfoort aan.

Onze specialistische reiniging onderscheidt zich van anderen

Hompert-Renes B.V. onderscheidt zich op diverse punten van andere aanbieders in reiniging. Ten eerste vanwege onze jarenlange ervaring. Ten tweede omdat wij al meer dan 10 jaar ISO- en VCA-gecertificeerd zijn. Ten derde omdat wij de geschikte partner zijn voor diverse grote projecten. Denk aan opdrachten van gemeenten, waterschappen, RWS, woningbouwverenigingen, aannemers en VvE’s. Wij horen graag welke klus u voor ons heeft klaarliggen in Amersfoort. Of wij nou schilderwerk verzorgen of een gevel reinigen; wij leveren topkwaliteit.

Onze gevelreiniging biedt u vele voordelen

Mogen wij uw gevel komen reinigen in Amersfoort? Dan levert u dat vele voordelen op. Ten eerste omdat uw gevel na onze gevelreiniging weer prima toonbaar is voor uw bezoek, klanten of relaties. Ten tweede verbeteren wij tijdens het gevel reinigen de kwaliteit van uw gevel enorm. Na onze vakkundige behandeling bent u namelijk weer jarenlang verzekerd tegen schade en ernstige vervuiling. Tot slot biedt dat u een mooi kostenvoordeel op. Die eventuele gevelrenovatie kan dankzij ons werk namelijk nog wel een paar jaartjes wachten!

Wilt u dat wij graffiti komen verwijderen?

Als u Hompert-Renes B.V. in wilt schakelen om hardnekkige graffiti te laten verwijderen, dan nemen wij hiervoor onze Steamplus hogedruktrailer mee. Deze machine gebruiken wij voor specialistische reiniging. Met deze vorm van hogedrukreiniging wordt een watertemperatuur van +100 C° bereikt. Daardoor kan er veel efficiënter en milieuvriendelijker gereinigd worden. Waarvoor wilt u onze Steamplus hogedruktrailer naar Amersfoort laten komen? Mogen wij uw gevel reinigen? Of wilt u lelijke graffiti laten verwijderen? Benader ons vandaag nog!

Schakel onze hogedrukreiniging in Amersfoort in

Als u in Amersfoort op zoek bent naar een ervaren, vakkundige en gespecialiseerde professional in reiniging, dan is Hompert-Renes B.V. uw partner. Vraag via ons online contactformulier direct een vrijblijvende offerte aan. Of bel naar telefoonnummer 030-6063764. Dan zorgen dat uw pand of object in Amersfoort tot in detail gereinigd wordt.

Amersfoort

PROJECTEN

Neem eens een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van diverse projecten die afgelopen jaren door ons zijn gerealiseerd.

Bekijk onze gerealiseerde verbouw projecten in ons portfolio